Kontakta oss              Länkar till Österlen               Hitta hit               Övernattning               Gästbok              Om Webbplatsen              Medlems sida              In English
- Startsida
+ Om Smedstorp
+ Se & göra
+ Gårdlösaleden
- Konst i Smedstorp
- Företag i Smedstorp
+ Föreningslivet
+ Skola & bibliotek
- Vision & utveckling
- Våra ambassadörer
- Aktivitetskalendern
- Privatalokala annonser
- Arkiv
   - 2013
   - 2012
   - 2011
   - 2010
   - 2009
   - 2008
   - 2007
   - 2006

Mellanrumm mellan meny o nyhetr 

Nyheter
se Startsidan.

 

PUUB* - TRÄFFAR I SOMMAR

2007-05-17

Nu är det dax att börja planeringen inför sommarens PUUB. I år ska vi i första hand koncentrera oss på torsdagskvällar för att inte konkurrera med andra lokala aktiviteter som tex allsång i Olssons lada på tisdagar. Vi träffas i någons trädgård och hjälps åt at kånka fram trädgårdsmöbler från alla håll. Inga förhandsanmälningar behövs och barnen är välkomna att följa med. PUUBen är en Smedstorpsangelägenhet men självklart kan vi ta med gäster. PUUBen kan också kombineras med någon aktivitet typ Boule hos Ina Art (läs här bredvid) eller full fart på  gamla råoljemaskinen hos "Pelle Gran" som vi fick vara med om förra året. Med lite tur kanske även i år. Inget krav på aktiviteter, men vi tror att det finns mycket kul gömt i "ladorna". Blir det dåligt väder en kväll så ställer vi in PUUBen om vi inte vill sitta ute ändå.

 *PUUB betyder Privat Utskänkning Utan Betalning. Våra PUUB-träffar är anspråkslösa och familjevänliga tillställningar där var och en tar med sig sitt eget dricka (öl, vin, läsk, kaffe...) Ölkorv och nötter brukar vi få hjälp av EvaLena med.

Du/Ni som som vill arrangera någon av sommarens PUUB-träffar ska snarast höra av dig/er till GunVald (Gun & Evald) på gamla banken. Om Ni inte har möjlighet att titta in till oss på helger så ring. Gun 0414-51007 och Evald 0708-910 500.

www.smedstorp.net. Arkiv och Backup server för www.smedstorp.se.      Om något ser konstigt ut så skicka gärna ett mail till mig /BoR bo*smedsdtorp,se
• smedstorp.se © 2010 •