Kontakta oss              Länkar till Österlen               Hitta hit               Övernattning               Gästbok              Om Webbplatsen              Medlems sida              In English
- Startsida
+ Om Smedstorp
+ Se & göra
+ Gårdlösaleden
- Konst i Smedstorp
- Företag i Smedstorp
+ Föreningslivet
+ Skola & bibliotek
- Vision & utveckling
- Våra ambassadörer
- Aktivitetskalendern
- Privatalokala annonser
- Arkiv
   - 2013
   - 2012
   - 2011
   - 2010
   - 2009
   - 2008
   - 2007
   - 2006

Mellanrumm mellan meny o nyhetr 

Nyheter
se Startsidan.

 

SIMSKOLANS AVSLUTNING

2009-07-14

Årets första simavslutning ägde rum i lördags på badet. Som vanligt var det ett festligt arrangemang där många syskon, föräldrar, mor och farföräldrar kommit för att se på barnens framfart i vattnet.

Simläraren Annika Nilsson och hennes medhjälpare Mikaela Larsson och Calle Cronvall har under fyra veckor tränat flitigt med de cirka 30 barnen. Efter att de tågat in till musik med flaggan i spetsen hoppade alla i på det djupa efter sin förmåga och simmade in till det grunda. Där visade de att de kunde doppa sig och flyta innan det hela avslutades med godisregn.

De större barnen som tagit kandidaten och magistermärken blev sedan promoverade och fick simma med krans på huvudet. Därpå var det tävlingar innan alla fick bada fritt resten av eftermiddagen. 

 

Text Maria Edstrand Andersson
Foto Kristina Eriksson

 Wilmer Danielsson var dagens fanbärare.


Hilda Areskoug hade tagit kandidaten.

 

www.smedstorp.net. Arkiv och Backup server för www.smedstorp.se.      Om något ser konstigt ut så skicka gärna ett mail till mig /BoR bo*smedsdtorp,se
• smedstorp.se © 2010 •    Site flexibility = 2.    Built on template ver. 2.0