Kontakta oss              Länkar till Österlen               Hitta hit               Övernattning               Gästbok              Om Webbplatsen              Medlems sida              In English
- Startsida
+ Om Smedstorp
+ Se & göra
+ Gårdlösaleden
- Konst i Smedstorp
- Företag i Smedstorp
+ Föreningslivet
+ Skola & bibliotek
- Vision & utveckling
- Våra ambassadörer
- Aktivitetskalendern
- Privatalokala annonser
- Arkiv
   - 2013
   - 2012
   - 2011
   - 2010
   - 2009
   - 2008
   - 2007
   - 2006

Mellanrumm mellan meny o nyhetr 

Nyheter
se Startsidan.

 

SIMSKOLEAVSLUTNING

2010-07-13
 

Så har det varit simskoleavslutning för årets första simskoleelever en trupp på 18 barn som simfröken Annika har drillat i det våta elementet.

Till musik marscherade barnen in dagen till ära prydda med fjädrar och ansiktsmålning som små indianer och det passade ju alldeles utmärkt med tanke på denna indiansommar som vi har.

Efter att barnen hade visat upp sina kunskaper i bassängen blev det kolaregn. Därefter tilldelades alla eleverna medalj och diplom av simfröken som också fick en välförtjänt kram av alla barnen.

En av eleverna Oskar Bengtsson som tagit simborgarmärket för första gången simmade med kransen till Promotorn Per-Åke Edstrand och han satte sedan denna på Erik Edstrands huvud - Erik som tagit Guldmagistern för femte gången fick välförtjänt applåd av publiken.

Med ett indiantjut uppenbarade sig själva indianhövdingen och delade ut glass till alla barnen som var på badet och det svalkade gott i värmen.

Per-Åke Edstrand tackade badpersonalen för det fina arbetet och överräckte blommor till dessa.
Sedan påminde han om att ny omgång av Simskola startar på MÅNDAG och så förstås manade på alla att ta simborgarmärket i vårt fina bad.

Med pennan i skuggan, Monika E
Foto Håkan Gottberger

  

 

 

 

www.smedstorp.net. Arkiv och Backup server för www.smedstorp.se.      Om något ser konstigt ut så skicka gärna ett mail till mig /BoR bo*smedsdtorp,se
• smedstorp.se © 2010 •    Site flexibility = 2.    Built on template ver. 2.0