Kontakta oss              Länkar till Österlen               Hitta hit               Övernattning               Gästbok              Om Webbplatsen              Medlems sida              In English
- Startsida
+ Om Smedstorp
+ Se & göra
+ Gårdlösaleden
- Konst i Smedstorp
- Företag i Smedstorp
+ Föreningslivet
+ Skola & bibliotek
- Vision & utveckling
- Våra ambassadörer
- Aktivitetskalendern
- Privatalokala annonser
- Arkiv
   - 2013
   - 2012
   - 2011
   - 2010
   - 2009
   - 2008
   - 2007
   - 2006


Nyheter
se Startsidan.

 

NYTT FÖRETAG I SMEDSTORP, Nordiska Fönster Österlen

2010-09-20

Ännu ett företag har etablerat sig i Smedstorp. Det är Gärsnässonen Dennis Söderström som flyttat in och blivit granne med Lillens Bilverkstad.

 

Efter tio år som fönster- och fasadmontör var det dags att starta eget, Nordiska Fönster Österlen. Det handlar om fönster och dörrar i alla format och utföranden, men med den gemensamma egenskapen att de är i princip underhållsfria. För vem tycker om att ägna sommaren åt att kitta och måla fönster? 

Dennis åtar sig hela arbetet från första förslag till färdigt monterade fönster inklusive alla kringarbeten som putsning och målning.

Och det finns oändliga variationsmöjligheter. Stålförstärkta PVC-fönster, aluminiumklädda träfönster, skjutdörrar och vanliga dörrar, inåtgående eller utåtgående fönster, energiglas som reglerar in- och utsläpp av solljus etc. Bäst är att besöka butiken som tills vidare håller öppet lördagar och söndagar.

Text Mats Josephson
Foto Kristina Eriksson

 


 

 

 


 

www.smedstorp.net. Arkiv och Backup server för www.smedstorp.se.      Om något ser konstigt ut så skicka gärna ett mail till mig /BoR bo*smedsdtorp,se
• smedstorp.se © 2010 •    Site flexibility = 2.    Built on template ver. 2.0