Kontakta oss              Länkar till Österlen               Hitta hit               Övernattning               Gästbok              Om Webbplatsen              Medlems sida              In English
- Startsida
+ Om Smedstorp
+ Se & göra
+ Gårdlösaleden
- Konst i Smedstorp
- Företag i Smedstorp
+ Föreningslivet
+ Skola & bibliotek
- Vision & utveckling
- Våra ambassadörer
- Aktivitetskalendern
- Privata lokala annonser
+ Arkiv

Mellanrumm mellan meny o nyhetr 

Nyheter
se Startsidan.

 


Smedstorps gästbok, arkiv


Meddelande - skrivet 2011-12-31 14:53

Namn: Per Turesson
E-post: per_turesson*hotmail,com
Ort: Vallby
Meddelande:

Nyårsaftons förmiddag, strålande vinterväder. Vi gick norra delen av Gårdlösaleden, imponerade av er kulturgärning. Tack för den!
Per, Lena, Carolina, Nisse och Ingela i Vallby.

Meddelande - skrivet 2011-12-19 14:23

Namn: Catrin Lidén
E-post: catrin*smedstorp,se
Ort: Smedstorp
Meddelande:

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG Er ALLA på hemsidan,
ni gör ett jättebra jobb.
Alla läsare önskas också en trevlig helg.
Catrin.

Meddelande - skrivet 2011-12-16 21:51

Namn: Ulla Harrstedt
E-post: ulla@harrstedt.se
Ort: Smedstorp
Meddelande:

God Jul ,Gott Nytt År på Er alla som jobbar med hemsidan.

Meddelande - skrivet 2011-09-23 20:09

Namn: Mikael Landin
E-post: mikael,landin*hfvk,se
Ort: Göteborg
Meddelande:

Eran hemsida är lika bra som Nina sa att den skulle vara.

mvh Mikael Landin
IF Metall avd 36 / HF Verkstadsklubb www.hfvk.se

Meddelande - skrivet 2011-07-26 23:14

Namn: Birgitta Persson
E-post: bianpersson*telia,com
Ort: Tomelilla
Meddelande:

Har gått Gårdlösaleden idag. Fantasktisk natur- och historisk upplevelse. Tack till alla er som gjort det möjligt att vandra och få ta del av all historia som finns längs leden.

Meddelande - skrivet 2011-07-26 23:14

Namn: Anneli
E-post: norenasker*newyorkemail.com
Ort: Göteborg
Meddelande:

Smedstorp. Vilken fantasisk by!
Hemsidan borde få ett officiellt erkännande i form av något fint pris. Jag anser att smedstorp.se är en av Sveriges absolut bästa by-hemsidor! Kristinas outtröttliga energi och hennes professionella bilder, Bo´s iderikedom och kunnande, Moca´s fina texter, Ninas arbete med ekonomi och medlemmar och så alla andra i styrelse och i byn som bidrar med tid och arbete. Jag är oerhört imponerad och full av beundran!

Meddelande - skrivet 2011-07-12 00:25

Namn: Ann-Mari W
E-post: info*gyllengarden.com
Ort: Smedstorp
Meddelande:

Har ikväll surfat runt bland många hemsidor i vårt avlånga land. Det jag då slogs av var att smedstorp.se är en fantastisk sida. Stort beröm till er alla som jobbar med denna.

Meddelande - skrivet 2011-05-25 21:50

Namn: kerstin
E-post: kerstin.lindstrom*hotmail.com
Ort: Tomelilla
Meddelande:

Heja alla Smedstorpsbor. Idag har jag vandrat den fantastiska slingan på 1.2 mil. helt underbart. Stor eloge till alla er som jobbat med detta arbete och fått ett så lyckat resultat. Jag kommer att berätta för alla mina vänner att gå denna runda.
En stor varm kram från Kerstin

Meddelande - skrivet 2011-05-25 14:59
Namn: Sten Bjerketun
E-post: sten.bjerketun*telia.com
Ort: Tomelilla
Meddelande:

Äntligen fick jag träffa Silverflickan!

Folkligt, festligt, fullsatt. Det var liv och rörelse vid Smedstorps station lördagen den 21 maj när invigningen av Gårdlösaleden gick av stapeln. Hundratalet förväntansfulla personer  strövade omkring bland varma korvar och stånd med både gammalt och nytt Jag själv hade sett fram emot den här dagen med en alldeles speciell sak i åtanke.
Nämligen att få träffa Silverflickan, som jag kört förbi i nittio kilometer i timmen i alla år. Efter själva bandklipperiet tog Per-Åke med oss ”utbölingar”  på en underbar vandring i den vackra Österlennaturen. Då och då fick vi pausa för att få en beskrivning om brydestuga, stenbrott, gamla bosättningar m.m. och så lite info om Silverflickan. Några röda stugor tågade vi också förbi, det hör ju till när man vandrar runt i Sverige!
Vädret bidrog till att göra vandringsfärden mycket trevlig. Komna ungefär halvvägs väntade Berit & Co med en alldeles underbar ramslökssoppa och goda bröd. De som önskade fick också receptet till denna kulinariska upplevelse. Det tackar vi för. Att Edit klev fel och störtade till marken (utan några större skavanker) är sånt som hör till när man vandrar i naturen. Det gick ju bra. Tyvärr medgav tiden inte till, för några av oss, så att vi kunde fullfölja hela rundan. Vi gav upp vid Listarums naturreservat och missade då den kanske vackraste delen av den nya leden. Hur som helst, vi noterade att Byalaget gjort ett storstilat arbete, som kommer att betala sig flerfalt, genom att skaror av besökare kommer att få mycken glädje av den nya Gårdlösa-leden.

Grattis!

Sten Bjerketun,Tomelilla

Meddelande - skrivet 2011-05-09 15:03

Namn: kerstin karlsson
E-post: kerstinkarlssonab*gmil.com
Ort: tranås
Meddelande:

Någon som vet en konstnär som varit verksam i trakten? han har ramat sina akvareller på chs-grafik. ser ut att vara motiv från venedig. kan läsa att han heter josef ? i förnamn men sedan är det oläsligt för den oinvigde.
tacksam för svar.

Meddelande - skrivet 2011-04-18 11:14

Namn: Inga Johansson
E-post: keramin*hotmail.com
Ort: Hedeberga
Meddelande:

Jag har i många år gått i Listarumsåsens naturreservat, en riktig pärla. Nu i vår upptäckte jag nya markeringar som jag var tvungen att utforska. Efter lite klurande kom jag fram till att det är Gårdlösaleden. Ett bra initivativ och en vacker och spännande vandring fick jag, tack för det. Nu väntar jag bara på informationsskyltarna :)

Meddelande - skrivet 2011-04-12 12:20

Namn: Catrin Lidén
E-post:  catrin*smedstorp.se
Ort: Smedstorp
Meddelande:

Jag håller med föregående gästskrivare,så nu ser vi fram emot nästa evenemang i vårt Medborgarhus som gör själ för sitt namn. Bli medlem du som ännu inte är det i Smedstorps byalag och bygdegårdsförening. Medlemmar behövs för ideér,aktiviteter och bra ekonomi. Ju flera desto bättre.

Meddelande - skrivet 2011-04-11 09:53

Namn: Monika Edstrand
E-post: monika*smedstorp.se
Ort: Smedstorp
Meddelande:

Tack för en härlig teaterkväll i vårt Medborgarhus. Härlig föreställning och knökafullt med publik. Riktigt roligt. Ser fram emot fler föreställningar - pratade med "Valborg" som tyckte vår lokal var fantastiskt fin och det gläder vi oss åt.
ME

Meddelande - skrivet 2011-01-03 10:46

Namn: Britt Samuelsson
E-post: samuelsson.britt*telia.com">samuelsson.britt*telia.com
Ort: Limhamn
Meddelande: God fortsättning på det nya året. Det är bara i början av januari men jag längtar redan till Påsk i Smedstorp. Men först hoppas jag att det blir Pick-Nick Jazz i Medborgarpalatset. Det händer mycket i Smedstorp. Jag ser fram mot sommaren med Marknaden (plastpåsarna börjar ta slut), PUUB kvällarna, Olssons lada och Byavandringen (den missade jag förra sommaren). Som sagt det händer mycket kul i Smedstorp.

Meddelande - skrivet 2010-12-29 19:05

Namn: Ulla Harrstedt
E-post: ulla*harrstedt.se
Ort: Smedstorp
Meddelande:

Gott Nytt År på Er alla som jobbar med hemsidan .
Det är kul att få reda på vad som händer här i vår lilla by

Meddelande - skrivet 2010-11-15 23:44

Namn: Kjell Borgström
E-post: k.borgstrom*telia.com
Ort: Malmö
Meddelande: Grattis alla smistorpare till en proffsig hemsida! Jag läste artikeln om Petersborg idag, där fick jag mitt första lönekuvert i början av 50-talet, jag växte upp i norra Tunby och gick i Petersborgs skola. Jag har besökt Smedstorp idag, mina föräldrar ligger på kyrkogården där så jag kommer dit några gånger om året. Jag har även besökt marknaden några gånger på gamla dar, när man var barn var det ju en av årets höjdare!

Meddelande - skrivet 2010-11-08 11:19 

Namn: lollo bark
E-post: lollo.bark*ystadsallehanda.se
Ort: Tomelilla
Meddelande: Er hemsida är toppen. Häftiga och vackra bilder, bra artiklar och det kanske bästa av allt mycket informativ. Men det var egentligen inte det jag skulle säga utan att Grus i Dojjan konserten på Medborgarhuset var en riktig upplevelse. Hela grejen är ju suverän ! Vad kul att gå ut och upptäcka att de som sitter runt omkring inte är tonåringar utan folk i ens egen ålder. Men inte nog med det... få sällskap av Bajjen-supporters vid sitt eget bord.
En toppenkväll. Jag ser redan fram mot nästa år. För de kommer väl då ?

Meddelande - skrivet 2010-10-19 16:58 

Namn: Barbrol Olsson
E-post: barol*glocalnet.net
Ort: Enskede
Meddelande: Hej - med stort nöje läste jag den uppskattande artikeln och frissan Ulla. Hos henne var jag i somras och blev finare än jag nånsin varit förr! Världens bästa frissa är hon! Hälsningar - Barbro

Meddelande - skrivet 2010-09-26 15:40 

Namn: Gun Lindén
E-post: gun.linden*telia.com
Ort: Smedstorp
Meddelande: Tack alla som gjort gårdlösaleden möjlig
vi kan vara stolta över vår by

Meddelande - skrivet 2010-07-14 21:32

Namn: Marita Nilsson
E-post: pappersfia*hotmail.com
Ort: Gärsnäs
Meddelande: Ett stort beröm till en mycket fin hemsida som hela tiden uppdateras.. och ett beröm till den som skrev om simskolan. Mycket fina bilder.

Meddelande - skrivet 2010-07-14 09:36

Namn: Roland Persson
E-post: roland-persson*hotmail.com
Ort: Hemmestorps eke
Meddelande: Hej! Får även "utsocknes" deltaga i minigolftävlingen.
MVH från skogarna!

Meddelande - skrivet 2010-05-13 12:18

Namn: Anneli
E-post: norenasker*newyork.com
Ort: Göteborg och Smedstorp
Meddelande: Vilken underbar tanke med ett stort kungligt förlovningskalas i Smedstorp och vilka effekter DET skulle få på kommunal planering och genomförande!
Fyndigt Mats!
Men om nu Mats skulle ha sett fel... så får vi inte tappa sugen! Det brukar löna sig att inte ge upp. Och medan vi väntar på resultat och genomförande av alla projekt kan vi alla på vårt eget vis bidra till att försköna vår underbara by!

Meddelande - skrivet 2010-04-14 12:40

Namn: Agneta
E-post: agneta.persson*sjobo.nu
Ort: Sjöbo
Meddelande: tack för en trevlig konstrunda
jag bara undrar när ni ska lägga ut namnen på de som har vunnit

Meddelande - skrivet  2010-04-01 21:38

Namn: Lotta&Hasse
E-post: lotta*osterlen.tv
Ort: lindbyvärn
Meddelande: Ett år utan Smedstorp! Men vi ses nu i påsk!

Meddelande - skrivet 2010-02-24 11:35

Namn: Monika Edstrand
E-post: monika*smedstorp.se
Ort: Smedstorp
Meddelande: Vad glad jag blev när jag hörde att Smedstorps Byalag beviljats 280 000 kr i sk. leaderbidrag för "Gårdlösaleden"
Tack alla som kämpat för detta !!
Nu gäller det att kämpa vidare.

Meddelande - skrivet 2010-01-27 16:12

Namn: Siv Hedlund
E-post: sivochbosse*swipnet.se
Ort: Äsperöd
Meddelande: Jag är uppväxt på gården Lillyhem där de ökända lamadjuren nu vistas. Angående artikel om elefanten Nellys uppträdande i Slottsparken 1943 berättade min mormor ofta under sin levnad om hur jag skrek av rädsla vid åsynen av detta kollosala djur och de fick gå därifrån med mig.
Vidare hoppas jag att det blir fler byavandringar i Smedstorp. Det var verkligen en vandring med många uppvaknande minnen.

Meddelande - skrivet 2010-01-03 20:33 

Namn: Ronny
E-post: r.cronvall*telia.com
Ort: Vallby
Meddelande: Smedstorps IF`s hemsida: http://www.nogg.se/smedstorpsIF

Meddelande - skrivet 2010-01-03 16:08

Namn: Monica och Björn Emt
E-post: mobemt*live.se
Ort: Djursholm
Meddelande: God fortsättning på det nya året önskar vi alla vänner i Smedstorp. Vi ses till påsk!

Meddelande - skrivet 2009-11-22 10:40

Namn: suzanne nilsson
E-post: nilssonsuzanne*hotmail.com
Ort: malmö
Meddelande: tack för en underbar pub kväll i olhssonslada men ni smedstorpsbor hoppas att ni ställer upp nästa år och kommer på träffarna värna om by och gemenskapen. arne jörgensson och suzanne nilsson

Meddelande - skrivet 2009-11-03 10:18

Namn: Ove Lejdestad
E-post: lejdestad*smedstorp.se
Ort: Sigtuna
Meddelande: Vi fick vara med om en fin lyskväll i Smedstorp och skickar ett varmt tack till alla som varit med och arrangerat, och ett särskilt tack till Franco.
Ove & Marie, Storgatan 57

Meddelande - skrivet 2009-10-31 10:24

Namn: Titti Lidén Carlstedt
E-post: titti.lidencarlstedt*telia.com
Ort: Sälshög/Tomelillla och Smedstorp
Meddelande: Tack till alla er som gjorde Smedstorps ljuspunkt så fin igårkväll!
Ni lyckades verkligen, jättetrevligt!

Meddelande - skrivet 2009-10-20 12:50

Namn: William Mårtensson
E-post: william*smedstorp.se
Ort: Smedstorp
Meddelande: Tack Gun och Evald för att Ni och hela publiken (och orkestern!) sjöng och hurrade för mig på Picknickföreställningen i lördags.

Meddelande - skrivet 2009-10-12 16:09

Namn: Gunhild Thidholm
E-post: gunhild.thidholm*telia.com
Ort: Mariefred
Meddelande: Kul att kunna läsa om och se bilder på Smedstorp där jag bodde 05-06. En kort, intensiv tid som gav många minnen och som gör att jag saknar Österlen. Hälsningar till alla som känner igen mig!

Meddelande - skrivet 2009-10-09 17:41

Namn: Hanseric Jonsgården
E-post: hanseric.jonsgarden*tomelilla.se
Ort: Eljaröd
Meddelande: Hej
Vad glad jag blir att ni vårdar om er lanthandel. Jag vet verkligen vad en sådan betyder. Det är riktigt vi har i kommunen bara en lanthandel kvar, stöd den! När den i Eljaröd la ner, så försvann en viktig mötesplats. Vår familj försökte in i det längsta att handla allt där, men andra krafter ville annat.

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2009-08-19 21:54
Namn:  Malin Andersson
E-post:  mape*utb.simrishamn.se
Ort:  Tryde
Meddelande:  Tack till alla musiker och övriga för den fina underhållningen i kväll i Dragspelshuset. Malin, Martin, Hannes och MånsVide Andersson

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2009-08-19 19:39
Namn:  Monica och Björn Emt
E-post:  mobemt*live.se
Ort:  Djursholm
Meddelande:  Tack alla trevliga Smedstorpsbor som ordnat med Frans Lindbergsutställning, byavandring och alla roliga PUUB-kvällar. Det är roliga minnen när hösten och vintern kommer.
Vi är glada att vi bor i Smedstorp på sommaren.

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2009-07-31 16:33
Namn:  Britt Samuelsson
E-post:  samuelsson.britt*telia.com
Ort:  Malmö
Meddelande:  TACK Monika och Per-Åke för en trevlig PUUB kväll med trevliga människor och fint väder. TACK Torsten och William för den trevliga Byavandring på Storgatan i ösregn och för alla roliga historier från svunnen tid. TACK för avslutning med gott kaffe och kakor. TACK Gun och Evald för mitt fina rum samt trevliga dagar i Smedstorp.

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2009-07-21 09:18
Namn:  Monika Edstrand
E-post:  monika*smedstorp.se
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Ett STORT TACK till Kajsa o Mats Josephson och Kristina Eriksson och Jochen för allt arbete ni lagt ner på Frans Lindbergsutställningen det har varit såå bra.

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2009-06-19 22:51
Namn:  Paula Gustafsson
E-post:  jgpg*comhem.se
Ort:  Arlöv
Meddelande:  Vi passerade idag Smedstorps stationsbyggnad med pågatåget, och lade märke till två namn på stationsnamnsskylten. Varför? Vilka är dessa personer? Varken tägvärden eller lokföraren visste besked. Någon som vet att stilla vår nyfikenhet?

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2009-06-08 20:12
Namn:  Badsektion
E-post:  tjustorp*telia.com
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Ett stort TACK till alla som på något sätt hjälpt till att iordningställa badet inför badsäsongen 2009, samt även ni som bidrog på något sätt, så att vi kunde genomföra badets 40 års jubileum.

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2009-05-25 23:54
Namn:  Ronny Cronvall
E-post:  r.cronvall*telia.com
Ort:  Vallby
Meddelande:  Nu måste vi få ut Smedstorpsborna till idrottsplatsen, SIF behöver allt stöd som finns att tillgå!!!! läs mer på: http://www.nogg.se/smedstorpsIF

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2009-05-18 12:41
Namn:  Bengt Svensson
E-post:  inbeol*hotmail.com
Ort:  Lund
Meddelande:  Har jag förstått rätt blev Tjustorp och Gårdlösa byar Smedstorp efter järnvägens tillkomst. Är det någon som vet något om en tidigare Smedstorp by?

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2009-05-16 19:06
Namn:  Monika Edstrand
E-post:  monika*smedstorp.se
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  TACK för en helt fantastisk upplevelse.
Vernissagen beträffande Frans Lindbergsutställningen. Så mycket historia och vackra bilder som denna man har låtit oss få del av. Man hissnar. Tack Kristina och Kajsa m.fl. för ett enormt arbete - DET BLEV BARA SÅ BRA!
Gör ett besök alla som har möjlighet - Ni kommer inte att bli besvikna.
Monika

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2009-04-25 00:48
Namn:  Johan Thuvesson
E-post:  johan_thuvesson*hotmail.com
Ort:  Tomelilla
Meddelande:  För de som är intresserade av hur det går för byns lag i division 6 så har Ronny skapat en sida. Den är följande: http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=101258
Kom och stötta laget i deras framfart under säsongen. Nästa match är hemma på Smedstorp IP 29 april 18.30 mot Lövestad. Jag och laget hoppas på en uppslutning utan dess like.
Over and out! Johan

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2009-04-14 13:35
Namn:  Berit oChrister Danielsson
E-post:  berit*smedstorp.se
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Vilken Påsk o Konstpromenad!
Tack Alla som engagerat sig i att detta .
Vi är stolta över vår by som verkligen blir känd Tack vare alla arrangemang.

Berit o Christer med familj. Larsbo

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2009-04-14 07:54
Namn:  Marie & Ove
E-post:  lejdestad*smedstorp.se
Ort:  Sigtuna
Meddelande:  Hemma igen efter en rivstart i Smedstorp med konstrunda och vernissagefest - ett STORT TACK till GunVald för det fina arrangemanget!
Marie & Ove

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2009-04-12 09:57
Namn:  Maggan & Per
E-post:  perbaker*swipnet.se
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Tack för en fantastisk hemsida, många av besökare har sagt det, och tack till GunVald för deras glöd och engagemang för våran konstnärsby och konstpromenaden.
Maggan & Per

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2009-04-08 17:02
Namn:  Eva Sundvall
E-post:  evasundvall*stadsnat.org
Ort:  Nynäshamn
Meddelande:  Lycka till med konstrundan önskar vi alla konstnärer och andra ortsbor i Smedstorp.
Glada påskhälsningar
Eva & Lasse Sundvall

PS. Hemsidan är fantastisk!!!

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2009-04-07 09:23
Namn:  Nina Hemgard
E-post:  ninaomikael*hotmail.com
Ort:  Övraby
Meddelande:  Vilken fantastisk hemsida ni har! Det är inte med lite avundsjuka man tittar på alla fina bilder och målande text... visst längtar man tillbaka till den fina gemenskapen byn har! Blir väl några badtimmar där med barnen i sommar och marknaden förstås!

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2009-03-15 19:47
Namn:  GunVald Promotion
E-post:  gun*hejdoris.se
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Tack för alla glada tillrop i samband med Jazz-kvällen på Medborgarhuset. Vi återkommer med ännu en PICKNICK-kväll med ett nytt kändisband ? boka in lördagen den 17 oktober! Biljettsläpp på Smedstorps Marknad.

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2009-03-08 10:26
Namn:  Birgitta och Erik Finnman
E-post:  birgitta.finnman*spray.se
Ort:  Tomelilla
Meddelande:  Vi var på PICKNICKJAZZ i går den 7/3. Mycket trevligt arangemang, the Cabaret Band var toppen. Vacker dukning och en underbar kaka till kaffet. Vi åkte hem till Tomelilla mycket nöjda.

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2009-01-03 17:09
Namn:  Lillen
E-post:  lillensverkstad*hotmail.com
Ort:  Smedstorpskorset
Meddelande:  Hejsan!Jag har lokaler av varierande storlek till uthyrning,perfekta till konstrundan m.m

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-12-30 15:44
Namn:  Monica o Björn Emt
E-post:  mobemt*live.se
Ort:  Djursholm
Meddelande:  Vi önskar alla kända och okända Smedstorpbor ett
GOTT NYTT ÅR

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-11-10 19:24
Namn:  Anita
E-post:  anita.g.svensson*glocalnet.net
Ort:  Helsingborg
Meddelande:  Heja Smedstorp!
Fin reklam ni sprider. Jag vet! Har för många år sedan tillbringat otaliga skollov i er by där jag fortfarande har släkt.
LYCKA TILL med era aktiviteter.
Pralinerna verkar läckra..

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-11-06 19:12
Namn:  martina
E-post:  martina.577*hotmail.com
Ort:  grosseto, italy
Meddelande:  Congratulations for the Klot!!! greetings from italy,
martina, the daugther of the designer!

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-11-01 12:41
Namn:  Pia Paglialunga
E-post:  pia*smedstorp.se
Ort:  Nyåkra Gård, Smisstorp
Meddelande:  Måste bara instämma med Monika! OTROLIGT FINT med det nya sidhuvudet. Känns sååå mycket som här, som vår by.
Snyggt jobbat och urfina foton.
TACK!

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-10-31 14:45
Namn:  Anne-Christine Bergflo
E-post:  systerbusy*swipnet.se
Ort:  Stockholm
Meddelande:  Hej alla gamla grannar och vänner!
Vilken snygg hemsida det har blivit med de vackra bilderna från Byn.
Lycka till med invigningen ikväll!

Anne-Christine, f d 63:an

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-10-30 16:46
Namn:  Monika Edstrand
E-post:  monika*smedstorp.se
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Hej!
Vad jättefin hemsidan blivit med alla fina bilderna överst på hemsidan. Det känns ännu mer som "vår egen" sida nu. Mycket fina bilder.

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-10-18 11:21
Namn:  Håkan Gottberger
E-post:  hakan*gottberger.se
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Hej!
Som nybliven smedstorpsbo ,sedan några månader, så är det verkligen givande att få en så trevlig och bra information om livet i Smedstorp som hemsidan erbjuder.
Kontrasten är stor, bodde tidigare i en liten timmerstuga i Västerdalarna om inte ensligt så i alla fall väl avskild från grannar långt till det mesta och kärv natur, nu är det raka motsatsen!
Ser fram emot nya stimulerande upplevelser utifrån Österlens mittpunkt.

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-09-22 13:04
Namn:  Carin
E-post:  glitters*telia.com
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Nu har jag, min dotter & mina katter snart bott i lilla Smedstorp i ett & ett halvt år. Nu har jag vant mig vid de väsnande råkorna och eviga blåsten. Byn är härlig med trevliga innevånare. Älskar vår lilla lanthandel. KOlla gärna in mina missar på http://www.glitters.se

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-08-28 08:36
Namn:  Birgitta Andersson
E-post:  andersson_678*hotmail.com
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Hej!
Läste precis om att där skulle börja en ny massör i Smedstorp. Vad härligt de ska bli och gå på massage i byn. Mycket bra.

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-08-05 20:57
Namn:  Maria Johansson
E-post:  mia.joansson*swipnet.se
Ort:  Mockfjärd
Meddelande:  Hallå där nere i Smisstorp!
Vilken trevlig sajt, ett mycket trevligt initiativ och säkert en tillgång för byn. Själv har jag gått i Smedstorps skola för ett antal år sedan och dessutom arbetat som vikarie på biblioteket. (Uppväxt i Lunnarp.) Idag finns jag och trivs jag i Mockfjärd, Dalarna. En hälsning också till Maria Edstrand Andersson som gick i samma klass som jag själv på den tiden då det begav sig. Ha de´!

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-07-30 15:41
Namn:  Ulla-Britt Persson
E-post:  ulla-britt.persson*sodertalje.se
Ort:  Södertälje
Meddelande:  Brukar följa med nyheter och aktiviteter som sker i min födelseby. Trevligt att årets marknad gick av stapeln i vackert väder. Det är intressant att magasinsbyg-naderna kommer till användning. Jag har
järnvägsmagasinet i åtanke. Vad blev det av den. Det verkar gemytligt med PUUB-
aftnar. Kan man komma som gäst vid ett
enstaka tillfälle?
Ha en fortsatt skön och mysig sommar önskar Ulla-Britt som växt upp i f.d. Nya Bil&Cykelverkstaden.

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-07-24 11:49
Namn:  Utombyare...
E-post:  pappersfia*hotmail.com
Ort:  Grannkommun
Meddelande:  Vill bara lämna ett stort plus till Smedstorp.. En aktiv by med en mycket fin hemsida och ett fantastiskt bad.

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-07-07 19:39
Namn:  Eva Sundvall
E-post:  evasundvall*stadsnat.org
Ort:  Nynäshamn
Meddelande:  ...har ny epostadress!
Och så roligt att Gun & Evald anammat min förkortning Gunvald!!!
Ville bara höra om det är nåt fel när man inte kan se bilder från den helstekta grisen eller fortsatt text på kulturvandringen??? Försöker faktiskt hänga med i Smedstorps utveckling...
Hälsningar/Eva

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-07-07 13:16
Namn:  Britt
E-post:  samuelsson.britt*telia.com
Ort:  Malmö
Meddelande:  Jag var på Smedstorpsmarknad och det var trevligt. Köpte marknadskarameller, plastpåsar och gräddbullar, precis som man skall och vi tur med vädret hade vi också. På tal om att handla, vilken trevlig och fräsch lanthandel ni har i byn. Jag önskar att vi på Limhamn hade haft tillgång till en sådan.
Ha en skön sommar hälsningar Britt

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-04-25 20:33
Namn:  GunVald
E-post:  gun*hejdoris.se
Ort:  New York
Meddelande:  Halsningar fran ett soligt och varmt New York
GunVald

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-04-07 00:07
Namn:  Eva Sundvall
E-post:  eva.sundvall*bredband.net
Ort:  Nynäshamn
Meddelande:  Hej alla Smedstorpare,
har fått rapporter om den mycket lyckade konstrundan och sett hur hemsidan utvecklats.
Grattis alla duktiga, glada och vänliga människor!
Och var nu rädda om barnfamiljen Skoog i 53:an, byn skulle behöva många lika mysiga uppsättningar!
Hälsningar till alla vännerna från
Eva & Lasse
PS Vi har köpt en hundvalp, en australisk terrier som nu är 5 månader. Anledningen till just den valpen (Elviz) var att uppfödaren bodde på Smedstorpsvägen i Smedstorp!!! Vi såg det som ett tecken! Det ligger utanför Tumba, söder om Stockholm.

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-03-26 12:47
Namn:  Birgitta Karell
E-post:  birgitta*trampolin-ark.se
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Tack för en trevlig påskrunda, mycket inspirerande.
Till Gun och Evald på Galler i Banken, tack för mycket trevlig vernissage kväll och för ert fantastiska engagemang.
Birgitta & Torsten och Birgitta & Hasse

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-03-25 16:44
Namn:  Catrin Lidén
E-post:  catrin*smedstorp.se
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Tänk vilken lyckad påskrunda det blev även i år, fast inte vädret var det bästa. Alla positiva besökare från när och fjärran gav Smedstorp högt betyg. Gun och Evald har med konstpromenaden satt Smedstorp på kartan. Ett fint samarbete med Smedstorps hemsida och utställare har gjort det möjligt. Catrin

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-03-21 17:38
Namn:  Gun Hägg
E-post:  ggun*smedstorp.se
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Vilken fin hemsida vi har i Smedstorp. Jag är mycket imponerad. Det är ett stort arbete som ligger bakom detta ideella arbete.
Ett stort tack till alla som arbetar med detta.
Gun Hägg

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2008-03-18 07:53
Namn:  Hanseric Jonsgården
E-post:  hanseric.jonsgarden*tomelilla.se
Ort:  Eljaröd
Meddelande:  Hej
Vad det händer i Smedstorp!! Vilken påskhelg det blir! Hoppas nu också att vädrets makter är med oss. Lycka nu till med allt i Påsk.
Hanseric J

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-12-21 17:29
Namn:  Anne-Christine Bergflo
E-post:  systerbusy*swipnet.se
Ort:  Stockholm
Meddelande:  Vill passa på att önska God Jul
till alla jag lärt känna i Smedstorp under de 2 år jag bodde på Storgatan 63.

Är nu tillbaka i Stockholm och kommer att sakna Er alla, det var en fin tid i trevliga Smedstorp

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-11-29 09:50
Namn:  Evald Faxheden
E-post:  evald.faxheden*opukompetens.se
Ort:  Just nu Sthlm
Meddelande:  Det är helt fantastiskt. Jag kan sitta på hotrllrt vid Stureplan och läsa det senaste om/från Smedstorp. Syns på lördag.

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-10-21 16:30
Namn:  Carolina Ericsson
E-post:  guserikca*student.gu.se
Ort:  Göteborg
Meddelande:  Hej Anneli!

Vilken fin sida på internet Smedstorp har.
Bra jobbat!

Carolina Ericsson

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-10-01 21:41
Namn:  Ullabritt
E-post:  ub1933*hotmail.com
Ort:  solna
Meddelande:  tack alla goa Smedstorpsbor som gjort ännu en sommar,2007,till ett fint minne att ha med sig i väntan på våren 2008 i Smedstorp.

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-06-29 10:01
Namn:  Leif Robertsson
E-post:  leif.robertsson*arbetslivsresurs.se
Ort:  Malmö
Meddelande:  Hej, undrar hur det gåt för grabbarna i fotbollaget A-laget. Det är ju några år sedan jag spelade med Smedstorps IF. Eran hemsida är het.

med vänliga hälsningar Leif Robertsson

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-06-11 14:01
Namn:  rebecka
E-post:  bebbe_cool_girl*hotmail.com
Ort:  gärsnäs
Meddelande:  vad har ni för öppetider på smedstorps badet idag?

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-05-03 22:21
Namn:  Ritva Wedin
E-post:  ritva.wedin*minpost.nu
Ort:  Varberg
Meddelande:  Hej! Trevligt att läsa Smedstorps egen hemsida, jätte fin. Snart kommer vi och hälsar på och kollar läget.
Kram från Ritva o Sten

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-04-21 09:32
Namn:  Pelle Boman
E-post:  pelleboman*swipnet.se
Ort:  Lidköping
Meddelande:  Bra site! Har fått mig nyfiken på Smedstorp. Kommer på besök med 7 vänner till Österlen i början på juni. Smedstorp är ett givet mål!

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-04-09 20:50
Namn:  Carina Ohlsson
E-post:  carina.o.danielsson*telia.com
Ort:  Tomelilla
Meddelande:  GRATTIS!! till nya kalven på Larsbo!
Färska nyheter.
Det är ju en fantastisk hemsida ni har fixat till ni Smisstorpare. Lycka till o tack till redaktionen.
MVH Carina

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-04-07 23:16
Namn:  Stephen Lee
E-post:  stephenelee*gmail.com
Ort:  Hersham, England
Meddelande:  Dear Sirs,
I am avid supporter of Smedstorp and its peoples but feel that I cannot connect with local news without understanding swedish so please with your site in english. Should you wish to consult with this issue any further please consult Maria Edstrand Andersson.
Yours ever so faithfully
Stephen Lee

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-03-21 10:40
Namn:  Per Ekman
E-post:  per.ekman*geobrands.se
Ort:  Kalmar
Meddelande:  Hej alla!
Jättekul att se Smedstorps webbplats så aktiv och levande. Ambitionerna vi hade i början av projektet har verkligen blivit verklighet. Hoppas jag får möjlighet att besöka er framöver. / Per

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-03-14 22:20
Namn:  Julia Svensson
E-post:  frk_julie*hotmail.com
Ort:  Malmö
Meddelande:  Det blev ju skitsnyggt. Bra jobbat!

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-03-13 19:55
Namn:  Hanseric Jonsgården
E-post:  hanseric.jonsgarden*tomelilla.se
Ort:  Eljaröd, Brösarp
Meddelande:  Hej och grattis till era duktiga elever i klass fem som nu gått vidare i Vi i Femman!!! Även lycka till med er hemsida! Hanseric o Kerstin

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-03-13 13:58
Namn:  Monika Hådén
E-post:  m_haden*bahnhof.se
Ort:  Ånge
Meddelande:  Hej Jag ville tycka till om er fina hemsida,
och samtidigt vill jag skicka en hälsning till
Anneli Norén Asker. Bra, proffsigt gjort.

Med vänliga hälsningar
Monika i Ånge

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-03-12 10:04
Namn:  Fotograf Andreas Jönsson
E-post:  andreas*smidztorp.com
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Vill meddela er alla att jag vunnit Österlen Lyser tävlingen !

Kika gärna in på min hemsida för
för att se vinnarbilden & även andra
foton jag tagit.
Min hemsida: http://www.smidztorp.com

Mvh Fotograf Andreas Jönsson, Smedstorp

P.S Smedstorps hemsida är som sagt mycket bra ! Bra jobbat! D.S

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-03-11 20:49
Namn:  Mattias Turland
E-post:  mattias*turland.se
Ort:  Kristianstad
Meddelande:  Trevligt med en sida om Smedstorp.

Hälsningar och lycka till kommande säsong

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-01-21 13:40
Namn:  Anne-Christine Bergflo
E-post:  systerbusy*swipnet.se
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Ett storartart arbete med hemsidan om vår by!
Tack till redaktör och övriga medarbetare
Det är fint att vi syns på nätet , bra PR

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-01-16 01:56
Namn:  Britt-Marie
E-post:  brittmarien*yahoo.se
Ort:  Brantevik
Meddelande:  Jisses! Nu får vi andra byar på Österlen skärpa oss. Smedstorps-sajten är kalasfin. Aktuell. Personlig för byborna. Snygg med lena färger. Ledigt och bra språk. Attraktiv. Informativ. Grattis! Jag ska hålla koll på er...

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2007-01-02 13:23
Namn:  Camilla Prager
E-post:  camilla.prager*telia.com
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Måste instämma med alla tidigare fina ord kring denna sida och initiativet till detta. Ska man säga grattis eller tack? Tja det får väl bli båda! Grattis och tack !

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2006-12-16 17:55
Namn:  Michael Hjertström
E-post:  hjertstrom*home.se
Ort:  Alfta
Meddelande:  Hej! Väldigt vackert gjort :-) Snyggt och stilrent. MVG+

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2006-12-16 17:18
Namn:  Margareta & Per Baker
E-post:  perbaker*swipnet.se
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Mycket fint. Imponerande. Ett stort tack till redaktörerna.

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2006-12-13 12:46
Namn:  Eva Sundvall
E-post:  eva.sundvall*osterlen.tv
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Toppen med egen hemsida för byn. Både snygg, lättnavigerad och med välskrivet material.
Jättekul!

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2006-12-11 21:18
Namn:  Doris Lindemark Olsson
E-post:  doris.lindemark*telia.com
Ort:  Borrby
Meddelande:  Jätte trevligt. Är uppvuxen i Smedstorp. Är med i Smedstorps kv. Gymnasikklubb. Bra att det marknadsförs. Lycka till.

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2006-12-11 17:23
Namn:  Ina och Linda Wahlstedt INAART
E-post:  mlwahlstedt*telia.com
Ort:  Halmstad
Meddelande:  Här sitter vi i ett regnruskigt Halmstad och tittar in på smedstorps finfina hemsida. Mycket fin och lättöverskådlig sida. MVH Ina och Linda

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2006-12-11 11:12
Namn:  Maria E. Andersson
E-post:  mea*telia.com
Ort:  Smedstorp (for det mesta...)
Meddelande:  Sitter pa ett internetcafe i Thailand och laser om var lilla by i Sverige. Haftigt tycker vi, det ser mycket bra ut.
Mvh Maria, Lars o Herman 

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2006-12-11 10:14
Namn:  Kerstin Lindström
E-post:  kerstin.c.lindstrom*utb.tomelilla.se
Ort:  Tomelilla
Meddelande:  Så roligt att det finns en hemsida som handlar om Smedstorp. Jag har själv gått i skolan i Smedstorp och nu jobbar jag här. Lycka till framöver.
MVH
Kerstin Lindström 

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2006-12-09 20:06
Namn:  Lise-Lotte Lindberg
E-post:  lotta*osterlen.tv
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Smedstorps hemsida har överträffat alla mina förväntningar!!!!! Ni är guld värda som kämpat på och fått hemsidan så otroligt fin! Jag är stolt över att vara "Smisstorpare"!
/Lise-Lotte

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2006-12-09 12:12
Namn:  Christine Lundberg
E-post:  christine*edu.vanersborg.se
Ort:  Vänersborg
Meddelande:  Vilket roligt initiativ och snygg var den också!
Christine

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2006-12-08 09:08
Namn:  Eva Hermansson
E-post:  evahermansson14*hotmail.com
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Lycka till med den nya hemsidan, detta skulle alla byar ha haft. Här får man reda på allt om sin by

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2006-12-07 10:22
Namn:  Gun Dymling Faxheden
E-post:  g.dymling*telia.com
Ort:  Smedstorp/Malmö
Meddelande:  Vilken fin hemsida vi har fått, tack snälla ni som jobbar med den!
Hälsningar
Gun

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2006-12-03 21:45
Namn:  Stig Johansson
E-post:  stig.johansson43*telia.com
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Hej, lycka till med den fina hemsidan!
Mvh Stig.
www.svenskakyrkan.se/smedstorp

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2006-12-03 12:29
Namn:  Kousted
E-post:  Const.Kousted*osterlen.tv
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Mycket fin hemsida!

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2006-12-03 09:09
Namn:  Jörg Lindner
E-post:  jorg.lindner*telia.com
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Hej, det var verkligen en positiv överraskning att lilla Smedstorp har fått en egen och innehållsrik hemsida. Tack till alla eldsjälar bakom projektet.

Hälsningar och lycka till i fortsättningen

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2006-12-02 15:24
Namn:  Kjell Olausson
E-post:  kgp.olausson*telia.com
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  En mycket trevlig sida, som jag kommer att besöka ofta. Lycka till

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2006-12-01 15:00
Namn:  Fotograf Andreas Jönsson
E-post:  andreas*smidztorp.com
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Lycka till med hemsidan, ser bra ut, dessutom är den lätt att hitta på.

Mvh Andreas Jönsson
www.smidztorp.com

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2006-12-01 14:04
Namn:  Monika Edstrand
E-post:  kebab*edstrands.se
Ort:  Smedstorp
Meddelande:  Stort o varmt GRATTIS!
Det ser jättebra ut.

--------------------------------------------------------------------------------
Meddelande - skrivet 2006-11-30 16:27
Namn:  Evald Faxheden
E-post:  evald.faxheden*opukompetens.se
Ort:  Smedstorp/Malmö
Meddelande:  Det är blir/är jätteläckert!
 

Meddelande - skrivet

Namn:
E-post:
Ort:
Meddelande:

Meddelande - skrivet

Namn:
E-post:
Ort:
Meddelande:

Meddelande - skrivet

Namn:
E-post:
Ort:
Meddelande:

www.smedstorp.net. Arkiv och Backup server för www.smedstorp.se.      Om något ser konstigt ut så skicka gärna ett mail till mig /BoR bo*smedsdtorp,se
• smedstorp.se © 2010 •