Kontakta oss              Länkar till Österlen               Hitta hit               Övernattning               Gästbok              Om Webbplatsen              Medlems sida              In English
- Startsida
+ Om Smedstorp
+ Se & göra
+ Gårdlösaleden
- Konst i Smedstorp
- Företag i Smedstorp
+ Föreningslivet
+ Skola & bibliotek
- Vision & utveckling
- Våra ambassadörer
- Aktivitetskalendern
- Privatalokala annonser
- Arkiv
   - 2013
   - 2012
   - 2011
   - 2010
   - 2009
   - 2008
   - 2007
   - 2006

Mellanrumm mellan meny o nyhetr 

 Foto Kristina Eriksson

JULLOPPIS LÖRDAGEN 17 NOVEMBER

2007-11-13

Loppis på brandstationen i Smedstorp
lördagen den 17 november klockan 10-13

Smedstorps Idrottsförening och Frivilliga Brandkåren har under många år arrangerat en mycket populär loppis i samband med Smedstorps Marknad som infaller den första fredagen i juli varje år.
För första gången arrangerar man nu en julloppis och man har plockat ihop spännande saker som hör julen till och här kan man också finna många billiga julklappar!


Foto Kristina Eriksson

SMEDSTORPS JULLOPPIS BLEV EN SUCCÉ 

2007-11-22

I lördags var det premiär för julloppis på brandstationen i Smedstorp.
Det var Smedstorps Idrottsförening och Frivilliga Brandkåren som för första gången arrangerade loppmarknad i juletid. Självklart var tyngdpunkten lagd på saker som hör julen till men där fanns även porslin, tavlor, möbler och mycket annat smått och gott. Försäljningen lockade mycket folk och många hugade köpare. När dörrarna slogs upp kl 10.00 var det redan kö och det var många smedstorpsbor, men också utsocknes, som trängde sig in. Julsakerna sålde naturligtvis snabbt slut och det var många som även passade på att fynda julklappar. Porslin och tavlor lockade också många köpare.
De båda föreningarna var nöjda med dagens försäljning och har nu fått blodad tand. Redan i början på nästa år blir nästa loppis. Så håll utkik efter anslag eller på smedstorp.se som givetvis rapporterar så fort nytt datum spikats.

 


Föreberedelsearbetet har pågått en tid. Det har inte bara handlat om att samla ihop ett attraktivt utbud utan mycket arbete har självklart lagts ner på iordningställande av lokalen samt upp- och framplockning av alla ting, smått som stort.


Foto Kristina Eriksson

Arbetet sköts helt på frivillig basis och nu hoppas man att uppslutningen på lördag blir stor.

Missa inte premiären av julloppisen i Smedstorp! Kom och fynda julsaker, glas, porslin, tavlor, möbler och mycket annat smått och gott. Till ett billigt pris kan du hitta julklappar till nära och kära!

Alla hälsas hjärtligt välkomna!

www.smedstorp.net. Arkiv och Backup server för www.smedstorp.se.      Om något ser konstigt ut så skicka gärna ett mail till mig /BoR bo*smedsdtorp,se
• smedstorp.se © 2010 •