Kontakta oss              Länkar till Österlen               Hitta hit               Övernattning               Gästbok              Om Webbplatsen              Medlems sida              In English
- Startsida
+ Om Smedstorp
+ Se & göra
+ Gårdlösaleden
- Konst i Smedstorp
- Företag i Smedstorp
+ Föreningslivet
+ Skola & bibliotek
- Vision & utveckling
- Våra ambassadörer
- Aktivitetskalendern
- Privatalokala annonser
- Arkiv
   - 2013
   - 2012
   - 2011
   - 2010
   - 2009
   - 2008
   - 2007
   - 2006

Mellanrumm mellan meny o nyhetr 

 

 

SIMSKOLANS FÖRSTA AVSLUTNING!

2008-07-12

Efter fyra veckors kämpande på Smedstorpsbadet var det idag dax för avslutning i simskolan. Många var de syskon, föräldrar, mor- och farföräldrar som satt bänkade för att se barnen komma tågande. Simlärare Annika Nilsson har haft hand om de två grupperna med barn i varierande åldrar.

Avslutningen gick i piraternas anda och alla simskolebarn tågade klockan 13.00 in som pirater med lapp för ögat. Alla hoppade i på den djupa delen av bassängen. Många valde att hoppa från svikten och andra hoppade i från kanten. Sen följde ett program där alla pirater fick simma, doppa huvudet och flyta tillsammans innan man avslutade med att dyka efter godis. Som ett bevis på att barnen deltagit fick alla diplom och lite godis. 

De barn som tagit svårare märken som kandidaten och magistermärkena blev promoverade och fick simma med krans på huvudet. Promotorn Per-Åke Edstrand var den som fick äran att dela ut kransar och diplom.

Nästa inslag i solskenet var simtävlingar där alla barn fick ta med sig en vuxen familjemedlem att delta. Med liv och lust kunde vi följa de spännade tävlingarna där alla blev vinnare och fick pris. 
I sann piratanda kom sedan självaste Pippi Långstrump och delade ut glass till alla barn. Barn och vuxna lyste ikapp med solen och njöt av denna härliga dag på Smedstorpsbadet!


Text och bild: Maria Edstrand Andersson
 


www.smedstorp.net. Arkiv och Backup server för www.smedstorp.se.      Om något ser konstigt ut så skicka gärna ett mail till mig /BoR bo*smedsdtorp,se
• smedstorp.se © 2010 •